jaszakschatten

Het viel Josha en Marieke op dat hun kinderen vanalles verzamelden in hun jaszakken.
Ze zagen de schoonheid in het alledaagse, begonnen die collecties vast te leggen en bouwden er zelfs een website rond: jaszakschatten. Hier vind je de poëtische neerslag van jasschattenjachten uit Nederland, België, Finland, Frankrijk en Zwitserland.

Nieuwsgierig of zelfs zin om mee te doen? Maak leeg die zakken en rep je naar hun schatkamer. Wie weet vindt je schat zo wel de weg naar hun boek!

ook leuk:

Dit bericht is geplaatst in blog en getagd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>